سوهان دیابتی

سوهان دیابتی

- سوهان برای اولین بار در قم پخته شده است.آنطور که در بین سوهانی های قدیم قم مشهور است تاریخ سوهان به دوره قاجاریه برمی گردد.
در سوهان رژیمی به جای شکر از استیویا استفاده شده که استیویا 300 مرتبه شیرینتر از شکر بوده که این شیرین کننده طبیعی برای دیابتی ها بوده و همچنین افراد معمولی نیز می توانند در رژیم غذایی خود استفاده کنند و از روغن کنجد برای پختن آن استفاده می شود.
- مزایای استیویا (Stevia):
- کنترل قند خون با کمک به ترشح انسولین مخصوصا در بیماران دیابتی تیپ 2 با تاثیر بر سلولهای بتا
- کنترل فشار خون
- انبساط عروقی
- آنتی اکسیدان بسیار موثر
- ممانعت از ایجاد عفونت و فساد دندان با متوقف کردن رشد میکروبهای استرپتوککی و باکتری
- آنتی آنفلامتوار
- مقاوم در برابر حرارت تا 200 درجه سانتیگراد
- مقاوم در PH های مختلف
- کمک به ماندگاری ویتامین ث به میزان حدود 70% در درجه حرارت 80 درجه سانتیگراد به مدت 4 ساعت
- کمک به کاهش وزن به دلیل صفر بودن کالری
- به دلیل GI صفر (Glycemic index) مصرف این کالا باعث از بین رفتن قند خون نمی شود.
- این گیاه حاوی ویتامین ها و مواد معدنی از جمله منیزیم، ویتامین B3 (نیاسین)، ریبوفلاوین، زینک، کرم، سلینیوم، پتاسیم و سدیم می باشد.
-  مصرف طولانی مدت این شیرین کننده در افراد چاق باعث کاهش وزن آنها گردیده و کلید گمشده ای برای حل معمای کاهش وزن برای افرادی است که از اضافه وزن در عذابند.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد