برنج دیابتی

برنج دیابتی


1.خاصیت ضد التهاب عصبی دارد.
2.خطر بروز دیابت را کاهش می دهد.
3.سه برابر برنج سفید دارای فیبر است.
4.فیبر باعث پایین آمدن کلسترول می شود.
5.باعث کنترل قند خون در بدن می شود.
6.برای تقویت معده جلوگیری از اسهال و اسهال خونی می باشد.
7.برای درمان تب ، بدن را با آب برنج کمپرس کنید.
8.برای ورم معده و استفراغ استفاده می شود.
9.چنانچه این برنج به صورت مداوم استفاده شود باعث حفظ گلوکز خون شده .
10.با آزاد نمودن انرژی نشاط و سرحالی را برای مصرف کننده به ارمغان

می آورد.

 

http://www.ghazaldiabet.com/rice-diabet.html

 

11.برای تمام افراد " کودکان – جوانان – سالمندان – و برای دختران بالغ و زنان باردار " بسیار مفید است.
12.تحت نظارت و کنترل استانداردهای بین المللی صنایع غذایی و کیفیت تولید می شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد